Proje Kapsamında Erzurum'dan, Konya'ya Gidecek Olan Öğrencilere Yemek Verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, ''Yüz Güler Yüz'' proje kapsamında Erzurum'dan, Konya'ya gidecek olan öğrencilere yemek verildi.

Palandöken Dağı'nda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa, Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Rahmi Aksoy, Vali Yardımcısı Özgür Arslan, Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz öğrenciler katıldı.

Arslan, burada yaptığı konuşmada, projenin amacının gençlerin birbirleriyle tanışması, kaynaşması ve ülke genelindeki zenginlikleri yerinde görmelerini sağlamak amacıyla hazırlandığını söyledi.

Projenin Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini kapsadığını belirten Arslan, şöyle konuştu:

''Gezi programlarına ilk etapta erkek ardından kız öğrenciler dahil olacak. İlk dönemde 50 erkek öğrencimiz yolculuğuna çıkacak. Erzurum'dan, Ankara'ya uçakla daha sonra hızlı trenle Konya'ya gidecek olan öğrencilerimiz, Perşembe günü kente dönecek. 4 Şubat da ise 50 kız öğrencimiz yine aynı şekilde geziye gidecek. Programa katılacak olan öğrencilerimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kaymakamlıklar tarafından belirlendi. Projenin güzel bir şekilde geçeceğini ümit ediyorum.''

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Yayıncı: Hasan Özkal
Kaynak: AA