Mardinliler, Muammer Güler’in Bakan Olmasına Sevindi

Kabinede yapılan revizyonun ardından Mardin Milletvekili Muammer Güler’in İçişleri Bakanlığı görevine getirilmesi, kentte sevinçle karşılandı.

Mardinliler, Muammer Güler’in Bakan Olmasına Sevindi
Muammer Güler’in İçişleri Bakanlığı görevine getirilmesinin ardından Mardinli vatandaşlar büyük sevinç yaşattı. Konuyla ilgili görüşlerini bildiren esnaflardan Halil Demir, kararın sürpriz olmadığını daha önce de milletvekili seçilirken ondan bakanlık beklediklerini söyledi.

Demir, ”Muammer Güler bürokraside zaten deneyimli bir kişiliği var. Zaten AK Parti'ye oy verirken Mardin’den bir bakanlık bekliyorduk, mutluyuz” dedi.

Vatandaş Ahmet Çakar ise, Muammer Güler milletvekili seçildiği günden beri böyle bir bakanlık beklentisi içinde olduklarını belirterek, “Bu beklenti uzun zaman sonra gerçekleşti. Çok sevindik. Muammer bey inşallah memleketimizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi

Mardin’i kabinede bir bakanın temsil etmesi, Mardin halkı adına memnuniyet verici olduğunu ifade eden öğrenci Muhammet Arslan, “Muammer Güler’in bakan olması Mardinliler için bir gurur kaynağı oldu. İnşallah bizim için daha iyi şeyler olur. Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA