Dr. Funda Ekiz Koçoğlu’na Meslektaşlarından Veda

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde mikrobiyoloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Funda Ekiz Koçoğlu yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayata veda etti.

Dr. Funda Ekiz Koçoğlu’na Meslektaşlarından Veda
Dr. Funda Ekiz Koçoğlu için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde meslektaşları tarafından tören yapılırken, törene eşi Dr. Sezai Koçoğlu, kızı Gizem Koçoğlu ve sağlık çalışanlarının yanı sıra Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu da katıldı.

Vali İrfan Balkanlıoğlu yaptığı konuşmada, bugüne kadar hastalara şifa vermek için uğraşan Dr. Koçoğlu’nun yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak vefat ettiği için çok üzgün olduğunu belirterek, ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ise, “Ölümü mutlaka bir gün herkes tadacak. Bu dünyada her şey gelip geçici. Önemli olan geride hatırı sayılır, sevgi ve saygıyla bahsedilen biri olarak anılmaktır” dedi.

1963 doğumlu olan Uzman Dr. Funda Ekiz Koçoğlu'nun cenazesi, 1998 yılından bu yana mikrobiyoloji uzmanı olarak görev yaptığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ndeki törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Antalya’ya uğurlandı .
Kaynak: İHA