Elazığ Belediyespor 9 Oyuncuyla Yollarını Ayırdı

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Elazığ Belediyespor 9 oyuncuyla yollarını ayırdı.

Elazığ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kulüp Başkanı Serkan Güllü, ilk yarıda yaşanan sıkıntıların giderilmesi adına Antalya'da yaptıkları devre arası kampını en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Güllü, teknik direktör Hasan Vezir ile yapılan görüşmelerin ardından takımdan gönderilmesine karar verilen isimlerin belirlendiğini kaydetti.

Futbolculardan Cihan Özer, Cüneyt Öztürk, Oğuz Budak, Mert Can, Volkan Beker, Salih Yurt, Tolga, Göksel ve Güven ile yollarını ayırdıklarını dile getiren Güllü, futbolculara bugüne kadar verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Yapılan transfer çalışmaları ile takıma 6 yeni oyuncu kazandırıldığını aktaran Güllü, uygun şartların oluşması halinde transferlerin devam edeceğini açıkladı.

Arsinspor'dan kaleci Serkan İpek, Ünyespor'dan orta saha oyuncusu Mehmet Tozcak, Üsküdarspor'dan Ali Demir, İstanbulspor'dan Mehmet Emir, Diyarbakırspor'dan hücum oyuncusu Murat Kürüm ve Elazığspor alt yapısından Eren Can Özçelik ile anlaşarak takıma kattıklarını kaydeden Güllü, pazar günü saat 13.30'da İl Özel İdarespor tesislerinde oynanacak Sancaktepespor maçını kazanarak lige 3 puanla başlamak istediklerini vurguladı.

-Valilikten yoksul aileye yardım eli

ELAZIĞ - 18.01.2013 - Elazığ Valiliği, yoksul bir aileye yardım eli uzattı.

Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, yaptığı yazılı açıklamada, basında çıkan haberler sonucunda maddi imkansızlıklar içinde yaşadıkları belirlenen Hıdır Göl ve ailesine Valilikçe yardım eli uzatıldığını belirtti.

Göl ailesiyle ilgili haberlerin Valilikçe incelendiğini, fakir ve muhtaç olduklarının tespit edildiğini kaydeden Gençtürk, ''Bunun üzerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca 500 lira nakdi yardım, yakacak ve giyecek yardımı yapılmış. Kendilerine ait araziye ev yapımı için de genel müdürlükten ödenek istenmiştir. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzce şubat ayında ilk etapta 3 bin 366 lira, mart ayından itibaren aylık 526 lira yardım yapılacaktır'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: İsmail Şen / Ramazan Kaya

Yayıncı: Cemal Coşkun
Kaynak: AA