Kompozisyonda İl İkincisi Olan Yunus Emre Tokel, Ödülünü Aldı

66. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Kütahya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kütahya Verem Savaş Derneği ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa "Verem" konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışması düzenlendi.

Kompozisyonda İl İkincisi Olan Yunus Emre Tokel, Ödülünü Aldı
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yarışmaya katılan Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Yunus Emre Tokel, kompozisyon dalında “Beni Bana Veren Verem” başlıklı kompozisyonuyla İl İkincisi oldu.

Yarışmamada İl İkincisi olan Yunus Emre Tokel, için Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesinde ödül töreni yapıldı. Ödül törenine Pazarlar Toplum Sağlığı Merkezi Baş Hekimi Doktor Musa Pınar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serkan Gürbüz, Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Hüseyin Çapar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kompozisyon yarışmasında İl İkincisi olan Yunus Emre Tokel, ödülünü Pazarlar Toplum Sağlığı Baş Hekimi Musa Pınar’ın elinden aldı.

Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisi Yunus Emre Tokel, “66. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde düzenlenen "Verem" konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında lise öğrencilerine yönelik ödüllü Kompozisyon yarışmasına “Beni Bana Veren Verem” başlıklı yazımla il ikincisi oldum. Burada dereceye yapmam beni ve arkadaşlarıma sevindirdi. Bizlere güven geldi. Yarışmada bana destek olan öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ederim” dedi.

Pazarlar Toplum Sağlığı Merkezi Baş Hekimi Doktor Musa Pınar ise, “66. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Kütahya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kütahya Verem Savaş Derneği ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa "Verem" konulu Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında İlçemiz Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencisinin dereceye girmesi bizleri son derece memnun etti. Öğrencimizin başarısın tebrik ediyor ve arkadaşlarına da örnek olmasını temenni ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA