Arsin Belediye Başkanı Şen Açıklaması

Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, 20 milyon lira yatırım tutarı olan balıkçı barınağı projesinin 2013 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.

Şen, yaptığı yazılı açıklamada, sahildeki ilçeler arasında balıkçı barınağı olmayan tek ilçenin Arsin olduğunu anımsatarak, ''Göreve geldiğim günden bu yana balıkçı barınağımız için mücadele veriyorum. 20 milyon lira yatırım tutarı olan balıkçı barınağı 2013 yılı yatırım programına alındı. 2013 yılında ihalesi yapılacak olan barınağın 2015 yılında halkımızın hizmetine sunmayı ümit ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra Arsin Organize Sanayi Bölgesi'ne kurulması gündemde olan Endüstri Meslek Lisesi ihalesininde 23 Ocak'ta yapılacağını belirterek, şunları kaydetti:

''Böylece gerek organize sanayi bölgesine gerekse Arsin'e kalifiye eleman sağlayacak, meslek sahibi bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Bilindiği üzere sürekli gündeme gelen Santa Harabeleri'nin yoluyla ilgili olarak da Karayolları'ndan sevindiren haberi aldık. 22 kilometrelik Yanbolu Atayurt yolu da Karayolları tarafından 2013 yılında genişleme ve yapım ihalesi gerçekleştirilecek.''

Muhabir: Burak Altunöz

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA