Kozan'da Bölgesel Minikler Futbol Turnuvası Yapıldı

Kozan ilçesinde 5 ilçeden okulların katılımıyla düzenlenen Bölgesel Minik Erkekler Futbol Turnuvası'nda Kozan İsmet İnönü Ortaokulu şampiyon oldu.

Kozan Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, İmamoğlu ve Kozan ilçelerinden 28 takımının katılımıyla 2 Ocak'ta başlayan futbol turnuvasının finalinde Kozan Cumhuriyet Ortaokulu ile Kozan İsmet İnönü Ortaokulu takımları İsmet Atlı Şehir Stadyumu'nda karşılaştı.

Rakibine 2-1 üstünlük sağlayan Kozan İsmet İnönü Ortaokulu turnuvada şampiyonu oldu. İkinciliği Cumhuriyet Ortaokulu elde ederken, Ahmet Cevdet Çamurdan Ortaokulu'nu penaltılar sonucunda yenen Kozan Şehit Cengiz Eroğlu Ortaokulu da üçüncü oldu.

Şampiyon takımın kupasını Kozan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Olkan Dağlı verdi.

Dereceye giren takımların sporcu, antrenör ve idarecilerini tebrik eden Dağlı, daha sonra dereceye giren 3 takımın futbolcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Volkan Varan

Yayıncı: Anıl Bağrık
Kaynak: AA