Borçka Kaymakamı Kızıltoprak'a Plaket Verildi

Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'a plaket verildi.

Kaymakam Kızıltoprak'a, Adagül köyüne yaptığı hizmetler dolayısıyla ilçedeki bir restoranda düzenlenen etkinlikte köy muhtarı Bahattin Demirhan tarafından teşekkür plaketi verildi.

Demirhan, Garnizon Komutanı Muhammet Yavuzyılmaz, Belediye Başkanı Oral Küçük, İl Genel Meclis üyeleri Dursun Kurtuluş ve Murat Nişancı ile çok sayıda davetlinin katıldığı törende yaptığı konuşmada, bütün köylere imkanlar dahili ölçüsünde zaman ayıran ve hizmet eden Kaymakam Kızıltoprak'a köy halkının da katılımıyla teşekkür plaketi vermek istediklerini belirterek, ''Kaymakamımız köy yollarının betonlanması, asfaltlanması ve içme suyu ile diğer hizmetler dolayısıyla tüm muhtarların gönlünü fethetmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz'' dedi.

Kaymakam Kızıltoprak, Adagül köyü halkı ve muhtarlığına teşekkür ederek, ''Nezih düşünceleriniz dolayısıyla çok mutlu oldum. Artvin'i ve özellikle Borçka'yı keşfetmek lazım. Bölgemiz yer altı ve yer üstü zenginliği ile dolu. Kırsal kesimlerde görev yapmak, benim için ayrı bir mutluluk oldu'' diye konuştu.

Muhabir: Bülent Atasert

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
Kaynak: AA