Ak Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe yönetim kurulu toplantısı Çıkrık beldesinde yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Çıkrık Belediye binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada Afyonkarahisar'da AK Parti döneminde belediyecilik konusunda Cumhuriyet tarihinin en büyük alt yapı yatırımlarının yapıldığını belirtti.

''Afyonkarahisar Belediyesi'nin 2009'dan bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri açıklamasının ardından muhalefet partileri eleştirecek konu bulamıyorlar'' diyen Eser, şunları kaydetti:

''Bir muhalefet partisinin temsilcisi 'belediye yol yapmaktan ibaret değildir' diye bir açıklama yaptı. Diğer muhalefet partisinin temsilcisi ise komik ve nedenini anlayamadığımız bir biçimde Muğla'nın yolları ile ilgili bir açıklama yaptı. Afyonkarahisar Belediyesi'nin hizmetlerinin sadece yol yapımı olarak görmek en basit anlamda insafsızlıktır. Rakamlar ortadadır. 2009'dan bu yana yapılan yol miktarında AK Parti diğer partilerle mukayeseye bile sokulamaz. Biz rakamlarla gündeme gelirken onlar anlamsız eleştirilerle gündeme gelmeye çalışmaktadır. Her ne kadar muhalefet görmek istemese de halkımız AK Parti'nin Afyonkarahisar'da yaptığı hizmetleri görmektedir. Hizmetleri gören Afyonkarahisarlılar da inşallah sandıkta 'AK Parti' diyeceklerdir.''

Toplantıya, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Ali Karkı, Levent Seleoğlu, Mehmet Kırker, Ali İhsan Çelik, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Kocakulak, Mehmet Beşkardeş, Çıkrık Belde Başkanı Şükrü Bodur, Çıkrık Belediye Başkanı Hüseyin Bay ile belde yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Muhabir: Canan Tükelay

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA