Vali Küçük'ten Emeklilere Ziyaret

Karabük Valisi İzzettin Küçük, Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesi'ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Celal Bulut, ziyarette yaptığı konuşmada, Küçük'ün yaptığı ziyaretin kendilerine moral verdiğini belirterek ''Emekliler adına size teşekkür ediyorum. Karabük'e güzel şeyler yapılmaktadır. Biz emeklilere bir yer aldık ve ofis yaptık. Bunlar sizlerin destekleriyle oldu'' dedi.

Hükümet tarafından emekliler için çıkartılan İntibak Yasası'na da değinen Başkan Bulut, ''Bu İntibak konusunu hükümetimiz ele aldı ve bugün 2 bin liradan az alan Karabük emeklilerimize ortalama 200-250 lira gibi bir zam yapıldı. Bu emeklilerimiz için güzel oldu'' diye konuştu.

Vali İzzettin Küçük de emeklilerin yeni yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, şöyle devam etti:

''Emeklilerimiz çok güzel bir hizmet yerine sahip oldu. İlimizde emekli vatandaşlarımızın sayısı oldukça yüksek, 40 bin civarında. Emeklilerimize böyle güzel, merkezi bir yerde kolaylıkla ulaşılabilecek bir yeri kazandırdığı için Başkan Celal Bulut'a teşekkür ediyorum. Emeklilerimiz, toplumumuzun en önemli kesimlerinden biridir. Bu kente, ailelerine, çevresine yıllarca hizmet etmiş olan emekli vatandaşlarımız, belli bir yaştan sonra da artık rahat etmek, huzur içinde olmak, yarattığı güzellikleri yaşamak istiyor. Bu anlamda emeklilerimiz ilimiz için çok önemli bir kesimdir. İntibak ile emeklilerimizin durumu biraz daha düzelecek, onlarla birlikte ilimizin durumu daha da iyi olacaktır.''

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Kaynak: AA