Vali Karaloğlu ''Çalışan Gazeteciler Günü''nü Kutladı

Van Valisi Münir Karaloğlu, 10 Ocak ''Çalışan Gazeteciler Günü''nü yayımladığı mesajla kutladı.

Karaloğlu mesajında, geleceğin büyükşehiri ve 2023 Van'ını inşa ettiklerini belirterek, nihai amaçlarının çocuklara daha aydınlık bir Van ve daha güçlü bir Türkiye'yi miras bırakmak olduğunu bildirdi.

Bu amaca ulaşabilmek için bugüne kadar büyük gayretlerle nice başarılara hep beraber ulaşıldığı belirtilen mesajda, şöyle denildi:

''Üstlendiğimiz görev ve misyonun gereklerine uygun şekilde hareket etmeye ve insanımıza katkıda bulunmaya, bundan sonra da devam edeceğiz. Bu vesileyle, yaşadığımız deprem felaketi, o zorlu süreçte hemşehrilerimizin moral ve motivasyonunun yüksek tutulması, beraberinde başlayan yeniden inşa çalışmaları ve 75 milyon insanımızın konuyla ilgili duyarlılığının canlı tutulması hususlarındaki üstün gayret ve katkılarınızı özellikle belirtmek istiyorum. Doğru, objektif, hızlı, öncü habercilik anlayışıyla kentimizin gününe ve geleceğine katkı sundunuz, sunuyorsunuz. Bu duygu ve düşüncelerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, üstün ve örnek çalışmalarınızın devamını dilerim''

Muhabir: Necat Hasar/Sıtkı Yıldız

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
Kaynak: AA