Kermesten Elde Edilen Gelir Okullara Dağıtılıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 18 ve 20 Aralık tarihlerinde dört derneğin bir araya gelerek Fuar Alanı'nda ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlediği ‘Dayanışma Kermesi’nden elde edilen gelir, ilçedeki köy okullarında eğitim ve öğretim gören 73 öğrenciye yardım olarak dağıtıldı.

Kermesten Elde Edilen Gelir Okullara Dağıtılıyor
Yardım konvoyuna Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Pınar Büyükakça ve dernek temsilcileri katıldı.

Heyet Karalar İlköğretim Okulu'nda 51, Yeniköy Bozerkek İlköğretim Okulu'nda da 22 öğrenciye kermes geliriyle alınan kırtasiye malzemelerini dağıttı

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün ellerinden hediye alan öğrenciler büyük bir mutluluk yaşadı.Okuyan bir neslin Türkiye'nin yarınları olacağına dikkat çeken Kaymakam Pamuk, "Eğitim ve öğretime devam eden bu okullarımızı daha önce de ziyaretlerimiz oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve köy okullarında görev yapan öğretmenlerimiz iş birliğinde okulların ve öğrencilerimizin ihtiyaçları tespit edilmişti. Bunların bir kısmını gönüllü derneklerimiz ile bir kısmını Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız ile en aza indirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimize güzel bir gelecek için çanta, kalem, defter ve diğer kırtasiye malzemelerini dağıttık" diye konuştu

Anasınıfı öğrencilerine de boyama kitabı ve boyama kalemini veren Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdi .
Kaynak: İHA