Uslu ve Nadiroğlu Elit Word Van Oteli’ni Gezdi

Van Vali Yardımcısı Atay Uslu ve Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu, 1 Eylül 2012 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan Elit Word Van Oteli’ni gezerek bilgi aldılar.

Uslu ve Nadiroğlu Elit Word Van Oteli’ni Gezdi
Vali Yardımcısı Uslu ve VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu, yeni hizmet vermeye başlayan ve Van’ın 5 yıldızlı otellerinden biri olan Elit Word Van Oteli’nde incelemelerde bulundular. Otelin yönetim kurulu üyesi Vedat Elik ve otelin genel müdürü Nuh Başar’ın kapıda karşıladığı Vali Yardımcısı Uslu ve VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu’na VATSO Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan ve Genel Sekreteri Ayhan Çekiç de eşlik ettiler. Tüm katları gezerek bilgi alan Uslu ve Nadiroğlu, otelin Van için çok önemli bir yatırım olduğunu belirtti.

Tüm işadamlarına Van’a yatırım yapma çağrısında bulunan VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu, böylesi büyük ve ferah bir mekanı Van’a kazandıran Elik ailesine teşekkür etti. Nadiroğlu, “Biz oda olarak her zaman yatırımcımızın yanında olduk. Van’a böyle mükemmel bir yatırım yapan her kim olursa olsun yanında olacağız” dedi.

Otelin yönetim kurulu üyesi Vedat Elik ve Genel Müdürü Nuh Başar ise, Vali Yardımcısı Uslu ve VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Nadiroğlu’na gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA