Sağlık Sektörünün Gözdesi Bomtech Cilt Analiz Cihazları

Dijital teknoloji lideri Bomtech A-One Lite, yeni cihazıyla cilt analizi ve bakımında tüketicilere yeni çözümler sunuyor.

Sağlık Sektörünün Gözdesi Bomtech Cilt Analiz Cihazları
Radix Pharma Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Özgür Özdemir, Türkiye distribütörlüğünü yaptıkları Bomtech ile ilgili şunları söyledi: “Bomtech markamız sağlık sektörüne doğru cilt, saç analizleri yaparak uygun ürünlerin önerilmesini ve bu ürünlerle beraber bakımların yapılmasını sağlayan Güney Kore’den ithal ettiğimiz markamızdır. Bomtech markamızın sunduğu çözümler; A-One ve A-One Lite, cihazıyla cilt analizi çok hızlı ve detaylı tarama yöntemi ile yapmakta yine lokal cilt analizleri yapan gelişmiş modelimiz SDM ve kısa analiz özelliğine sahip Kong modellerimiz bulunmaktadır.” “Saç analizini ihtiyaca göre detaylı olarak yapan HDM modelimiz bulunmaktadır” diyen Özdemir, ayrıca cilt bakımı için motorlu mezotepi cihazları iki seçenek halinde sunduklarını söyledi.

Özdemir, bunların profesyonel TR-M modeli ile tüketiciye hitap eden MY-M modeli olduğunu belirterek “Kısa sürede sunduğumuz kaliteli hizmet ve çözümlerimizle sektör lideri olma yolunda hızla ilerliyoruz” dedi.

Sağlık sektörünün gözdesi haline gelen cihaz hakkında Özgür Özdemir, şu bilgileri verdi: “Tek tuşla otomatik cilt analizine imkân veren A-One lite yalnızca 2-5 dakikanızı alır, özel eğitim almadan kolay kullanım sağlar. Yüksek kalite dijital kamera, UV ışık ve normal ışık ile aldığı fotoğraflar cilt analizinizi yapıyor. Cildin makyaj durumuna göre ayarlanabilen kamera cilt tanınızı en doğru şekilde size sunuyor. A-One Lite ile sonuç olarak konulan tanıyı 3 boyutlu inceleyebilirsiniz. Tarayıcı ile gözenek, sebum, kırışıklık, leke ölçümü yapabilirsiniz. Cihazda ayrıca eski ve yeni analizleri karşılaştırma özelliği de bulunuyor. UV görüntü özelliğinin bulunduğu cihaz sivilce, keratin tabakası, siyah nokta, cilt tonu ölçümü, müşteri cilt tipine göre ürün önerme gibi fonksiyonlarıyla cilt sorunlarının giderilmesinde yardımcı oluyor.”
Kaynak: İHA