Mezitli Belediyesi 450 Çocuğa Yüzme Kursu Verdi

İçel merkez ilçe Mezitli Belediyesi, bu yaz yaklaşık 450 çocuğa temel yüzme eğitim verdi.

Mezitli Belediyesi 450 Çocuğa Yüzme Kursu Verdi
Mezitli Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, belediyenin eğitim havuzunda düzenlenen yüzme kursları sona erdi. Temmuz ayında 250, Ağustos ayında da yaklaşık 200 çocuğun temel yüzme eğitimi aldığı kursların bitiminde sertifika töreni düzenlendi.

Ağustos dönemi kursiyerlerine sertifikalarını Mezitli Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Can, Başkan Yardımcıları Mehmet Yalçın, Serpil Toker ve Meclis Üyesi Penpe Taylan verdi.

Törende, sertifika dağıtımı öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Vekili Mehmet Ali Can, Mezitli Belediyesi’nin 2009 yılından bu yana verdiği yüzme kurslarında, özellikle çocuklara yüzme eğitiminin yanı sıra kaynaşma, sosyal ve aile ilişkilerini güçlendirme yönünde de hizmet verdiklerini söyledi.

Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım’ın yurt dışında bulunması dolayısıyla törene katılamadığını belirten Can, Başkan Yıldırım’ın da Temmuz ayında kursa katılan 250 çocuğa sertifika verdiğini anımsattı. Can, tüm belediye görevlilerinin, bugün olduğu gibi gelecek yıllarda da çocukların ve ailelerinin yanında olacaklarını vurguladı.

Konuşmasının ardından Can ve diğer belediye yetkilileri, kursu başarıyla tamamlayan çocuklara sertifikalarını verdiler .
Kaynak: İHA