Kırtasiye Sektörünün Parlayan Yıldızı Sezona Hazır

Tatil havasından çıkan aileler çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişe hazırlanıyor.

Kırtasiye Sektörünün Parlayan Yıldızı Sezona Hazır
Panel Kırtasiye, Kozyatağı'ndaki 950 metrekarelik mağazasında 42 çalışanı ve 70.000 ürün çeşidiyle müşterilerine hizmet etmeye hazırlanıyor. 2001 yılında babaları müteahhit İlhan Atalar tarafından kurulan Panel Kırtasiye, şu an Faruk ve Fatih Atalar kardeşler tarafından işletiliyor. Firma, kitap, kırtasiye, oyuncak, sanatsal boyalar, yurt dışından ithal hediyelik eşya ve dünyanın en prestijli kalemlerinin satışını gerçekleştiriyor.

İnşaat sektöründen kırtasiye sektörüne geçiş yapan Panel Kırtasiye, sektörde yeni olmanın avantajlarını kullanarak birçok yeniliğe imza atıyor.Dinamik ve yenilikçi yapısı ile sektörünün öncü ve takdir edilen firmalarından biri olarak anılan Panel, 2012-2013 sezonunda Türkiye’de ilk kez uygulanan “online okul sepeti” projesiyle bir yeniliğe daha imza atıyor. Özel okulların okul açılışında istedikleri kitap kırtasiye malzemelerini okulun ismine özel hazırlanan website ile velilere dört adımda alışveriş kolaylığı sağlanıyor.Siteye giriş yapan veli sırasıyla, öğrencinin sınıfını seçiyor, tek tuşla tüm ürünleri sepete ekliyor, adres bilgilerini giriyor, ödeme yöntemini seçerek alışverişini tamamlıyor.

Bu yıl ilk kez www.anabilimokulsepeti.com ve www.ielevokulsepeti.com siteleri ile iki özel okula Online hizmet veren firma, velilerin projeden memnun olduklarını dile getiriyor. Bu yıl ayrıca, Avrupa'dan getirilen “kitap kaplama makinesi” ile öğrencilere kitap kaplama hizmeti veriliyor.

Panel Kırtasiye Genel Müdürü Fatih Atalar, sağlıklı kırtasiye ürünleri kullanımına dikkat çektiklerini belirterek risk seviyesi en yüksek ürün olan Mataralar ile su direk vücuda gittiği için velileri markalı matara ürünleri seçmeleri konusunda uyardı. Mağazasında, Avrupa ve Türkiye'nin en sağlıklı ve güvenli ürünlerini özel hazırlanan standları ile satışa sunduklarını anlatan Atalar, mağaza içi görsel sunuma da önem verdiklerini söyledi.

Firma, velilerin kitap kırtasiye bütçelerini hafifletmek için 30 Eylül'e kadar tüm kategorideki ürünlerde her 100 TL'ye 10 TL hediye çeki veriyor.Ayrıca, tüm yıl boyunca “PANEL CARD” sahipleri yüzde 3 parapuan kazanıyor.Bu arada www.panelkırtasiye.com üzerinden yapılan tüm alışverişlerde %10 indirim fırsatı ile tüm Türkiye'ye kaliteli ve güvenli ürün satın alabilme imkanı sunuluyor .
Kaynak: İHA