''Kaynaşlı İlçe Entegre Hastanesi'' Temel Atma Töreni

Düzce'de Kaynaşlı İlçe Entegre Hastanesi'nin temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Hastanenin temel atma töreninde konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz, sağlığın çok önemli olduğunu vurgulayarak, bu tür yatırımların bölge insanına büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.

Hastanenin bir an evvel bitirilmesi gerektiğini söyleyen Yılmaz, ''Her birinizin desteğiyle inşallah Düzce'ye güzel hizmetler yapacağız'' dedi.

Düzce İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek de her zaman halkın hizmetinde olduklarını belirterek, ''Bugün burada yapılan, hizmetin bir damlasıdır. İnşallah 330 gün sonra hastanenin açılışını yapacağız. Emeği geçenlere teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

İlçe Kaymakamı Cengizhan Yılmaz ise Kaynaşlı'nın iki metropol şehir arasında önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, yapılacak hastanenin büyük fayda sağlayacağını dile getirdi.

Vali Yılmaz, okunan duaların ardından temsili botuna basarak hastanenin temelini gerçekleştirdi.

24 saat hizmet verecek hastanede 9 adet poliklinik odası, 3 adet bebek izleme odası, acil servis, muayene-müşahede odaları, laboratuvar, kan alma, 1 adet diş polikliniği, 10 hasta kapasiteli, 2 yataklı 5 hasta odası, 2 adet sancı, doğum ve lohusa odası bulunuyor.

Muhabir: Murat Ataseven / Onur Orhan

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA