Cumhuriyet Parkına Dev Atatürk Portresi ve Türk Bayrağı

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde yer alan park ve yeşil alanlarda hayata geçirilen çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

Cumhuriyet Parkına Dev Atatürk Portresi ve Türk Bayrağı
Yapımı süren Havuzlar Cumhuriyet Parkı girişinde yer alan elektrik trafosunun dış cephesini boyayan ekipler, trafonun bir tarafından dev bir Atatürk portresi ve Türk bayrağı da çizdi. Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra yüklenici firma ekiplerince de yürütülen hummalı çalışmaların sürdürüldüğü Havuzlar Cumhuriyet Parkında belediye ekipleri başarılı bir çalışmaya daha imza attı. Cumhuriyet Parkı girişinde yer alan elektrik trafosunu baştan sona boyayan ve modern bir görünüme kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, trafonun Şinasi Kurşun Caddesi tarafına bakan cephesine Cumhuriyet Parkı girişinde kalan bölümüne dev bir Atatürk portresi ve Türk bayrağı da çizdiler. Silikonlu dış cephe boyası kullanılarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, belediyenin kendi imkanları ile yapılan çalışmalar kapsamında çizilen Türk Bayrağı ve Atatürk Portresinin yanı sıra Cumhuriyetin kazanımlarını ve milli mücadele ruhunu tasvir eden fotoğraflarla, trafonun diğer bloklarının da boyanacağı kaydedildi.

Etrafı brandalarla çevrili trafonun çalışma biten bölümlerindeki örtülerin kaldırılması ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı çalışmaların ortaya çıkması vatandaşlarda da memnuniyet yarattı. Cumhuriyet Parkına gelecek olanları Atatürk portresi ve Türk bayrağının karşılayacağını dile getiren vatandaşlar bu durumun bir gurur kaynağı olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA