Ayvalıkgücü Belediyespor Hazırlık Maçında Altınova İle Yenişemedi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 2012-2013 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren ve kendi tesislerinde kamp yapan BAL ligi 9. Grup takımlarından Ayvalıkgücü Belediyespor, Teknik Direktör Mehmet Yıkılmazdağ nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ayvalıkgücü Belediyespor Hazırlık Maçında Altınova İle Yenişemedi
Kırmızı-Beyazlılar ilk hazırlık maçını önceki gün kendi sahasında Balıkesir Süper Amatör takımlarından Altınova Belediyespor ile gerçekleştirdi. Mecit Uçar, Benhur Ünlügüzel ve Harun Demir’in yönettikleri karşılaşmada her iki takımda birbirilerine üstünlük sağlayamadan 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada Ayvalıkgücü Belediyespor sahaya; Abdülkadir, B. Serhat, Burak, Vicdan, Emre, Ervin (Dk 46 Rıdvan), Ender (Dk 46 İsmail), Onur (Dk 46 K. Serhat), Kemal, Doğuş (Dk 46 Alaattin), Faruk (Dk46 Levent) kadrosuyla çıkarken, Altınova Belediyespor ise; Semih Sergen, Mesut, Ali, Latif, Melih, Gökhan, Altan, Gökhan, Şehsuvar, Fatih on biriyle çıktı. Oyunun ilk yarısında rakibi karşısında üstün olan Ayvalıkgücü Belediyespor 3ve 40. dakikalarda Kemal’in golleri ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında gençlere yer veren Ayvalıkgücü Belediyespor bu yarıda arzuladığı futbolu ortaya koyamadı. Altınova Belediyespor 60. dakikada Gökhan, 75. dakikada Melih’in golleriyle skoru 2-2 yapmayı başardı. YIKILMAZDAĞ UMUTLU Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, transferin son gününde Tarsus İdmanyurdu takımından kaleci Abdülkadir’i Yozgat İmpaşspor’dan da stoper Serper’i transfer ettiklerini belirterek, “Kadromusu 24 futbolcuya çıkardık. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Maçların 22 Eylül’de başlayacak olması bizleri üzdü. Bu yıl hedefimiz direkt olarak 3. lige çıkmak için olacak. Cuma günü İstanbul Sultangazi ile Ayvalık’ta saat 18.00’de bir hazırlık karşılaşması daha yapacağız” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA