Sebze Taşıyan Kamyonetlerin Karıştığı Kazada 1'i Ağır 2 Kişi Yaralandı

Esenler’de halden sebze ve meyve taşıyan iki kamyonet ile bir otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Kaza nedeniyle devrilen kamyonetlerden saçılan sebzeler nedeniyle yol bir süre trafiğe kapalı kaldı. Kaza saat 04:00 sıralarında TEM Otoyolu Atışalanı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hayrettin Bulun yönetimindeki 34 GC 9098 plakalı sebze yüklü kamyonete Bahaettin Tüm yönetimindeki yine sebze yüklü 34 UCD 08 plakalı kamyonet arkadan çarptı. Kazaya kamyonetlerin arkasından seyreden yabancı plakalı bir otomobilde karıştı.

Kaza sonrasında kamyonetlerden biri devrilirken diğer kamyonet bariyerlere çarparak durabildi. Kaza sonrasında kamyonetlerde bulunan sebze ve meyveler yola saçıldı.

Devrilen kamyonette bulunan ve ağır yaralanan Hayrettin Bulun ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gurbetçilerin bulunduğu otomobildeki 1 kişi ise ayakta tedavi edildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen temizlik ekipleri yoldaki sebze ve meyveleri temizledi. Olay yerine çağrılan bir kepçe de yoldaki sebzeleri yolun dışına çıkardı.

Yaklaşık 1 saat kapalı kalan TEM Otoyolu yapılan çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı .
Kaynak: İHA