Kandıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Harmansonu Panayırı Başladı

Kandıra Belediyesi ve diğer kamu kurumlarının beraber organize ettiği ''2. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Harmansonu Panayırı'' başladı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 5-6-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Panayırın açılışını, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Oya Tuncel ve Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan yaptı.

Panayıra, Kocaeli İl Tarım Müdürü Abdullah Öztürk, Kandıra Emniyet Müdürü Yücel Başaran, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış sonrası yaptığı konuşmada köylere yapılan hizmetlere değinen Tuncel, ''Modern bir görünüm kazanan köylerimiz, Kocaeli'nin hedefine bir adım daha yaklaştığının göstergesidir. Her bir köyümüze veteriner ve ziraat mühendisi gönderiyoruz. Bugün köylerimizde ziraat mühendislerimiz, çiftçilerimize modern tarım yöntemlerini, zararlılarla mücadeleyi, veterinerlerimiz, sağlıklı ve verimli hayvancılığı uygulamalı olarak anlatıyorlar'' ifadelerini kullandı.

''En Güzel Yoğurt'' yarışmasının yapıldığı panayırda birinci olan Kandıra'nın Sarnıçlar köyünden Hayriye Uslu'ya ödülünü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Oya Tuncel verdi.

Kaynak: AA