Guilin Turizm Fuarı’nda Muratpaşa Standına Büyük İlgi

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’in de katıldığı Çin’in Guilin Kenti’nde düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı’nda Muratpaşa standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Guilin Turizm Fuarı’nda Muratpaşa Standına Büyük İlgi
Muratpaşa Belediyesi’nin kardeş kenti Guilin’de düzenlenen ‘China Guilin Int Tourism Expo 2012’ Fuarı, açılış seronomisi ile başladı.

Çin’in en önemli turizm fuarı sayılan ve 60 ülkenin katıldığı Guilin Turizm Fuarı’nda Muratpaşa Belediyesi’nin de standı yer alıyor. Açılış seronomisinde, Guilin Belediye Başkanı Li Zhigang tarafından, özel konuk olarak takdim edilen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, kısa bir konuşma ile katılımcıları selamladı.

Muratpaşa Belediyesi’nin ve Antalya’nın tanıtımının yapıldığı stand, fuarda ilgi odağı oldu. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ile birlikte fuara katılan meclis üyeleri Deniz Fırat Budak, Erdem Armen, Gürsel Karabayır, Hüseyin Kazancı ve Mustafa Karaman’dan oluşan heyet, fuar süresince diğer katılımcı ülke temsilcileriyle biraraya gelecek ve yerel yönetimler arası işbirliği ile turizm hareketlerinin güçlendirilmesi yönünde görüşmeler yapacak. 8 Eylül’e kadar devam edecek fuarı, 160 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor .
Kaynak: İHA