Çağan İrmak'ın Yönettiği ''Dedemin İnsanları'' Filmi Bodrum Kalesi'nde Gösterildi

Bodrum'da 27 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında devam edecek ''2. Bodrum Türk Filmleri Haftası'' etkinliği kapsamında, yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı ''Dedemin İnsanları'' adlı filmin gösterimi Bodrum Kalesi'nde yapıldı.

Etkinlik öncesinde Bodrum'da kortej yürüyüşü düzenlendi.

Bodrum Belediye Meydanı'ndan yürüyüşe geçen kortej, sinema salonlarının bulunduğu alışveriş merkezinde son buldu.

Kortej sonrasında filmin yönetmeni Çağan Irmak ve filmin başrol oyuncularından Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır ve Hümeyra Akbay sinemaseverlerle buluştu. Oyuncular ve filmin yönetmeni vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Yönetmen Çağan Irmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'da düzenlenen sinema haftasında bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi ve katılımdan memnun olduklarını söyledi.

Filmin oyuncularından Gökçe Bahadır ise Bodrum'da düzenlenen bu tür etkinliklerin heyecan verici olduğunu belirterek, ''Bodrum'da çok güzel hava var. İlgi çok güzel bize. Daha yeniyiz ama çok keyifli geçecek gibi görünüyor bu akşam'' dedi.

Filmin başrol oyuncularından Yiğit Özşener de Bodrum'da ikincisi düzenlenen etkinlikte yer almaktan oldukça mutlu olduğunu belirterek, orta ölçekte çekilen filmlerin genelde seyircisiyle buluşamadığını ileri sürdü.

Özşener, evde sadece arkadaşlarını çağırıp, film seyretmek amacıyla değil, mümkün olduğu kadar herkesin filmi izlemesini istediğini dile getirerek, organizasyonu çok beğendiklerini ve gelecek yıllarda da tekrarlanması gerektiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından çeşitli dans gösterileri sahnelendi. Daha sonra ''Dedemin İnsanları'' filmi Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde seyircilerle buluştu.

Muhabir: Ali Ballı / Yusuf Karadağ

Yayıncı: Tarkan Demir
Kaynak: AA