Aldırmaz: 'Yatırım İçin Sarıçam’ı Tercih Edin'

Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Aldırmaz: 'Yatırım İçin Sarıçam’ı Tercih Edin'
Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Seyfettin Turhan ile birlikte gelen dernek başkanı Fehmi Kekilli, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi, amaçlarını ve hedeflerini anlattı.

Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini de ifade eden Kekilli, Zihni Aldırmaz’ın Adana’ya önemli hizmetler yaptığını vurguladı.

Derneğin ikinci başkanı Mehmet Gül de, Ziyapaşa Bulvarı’nda yapılan güzel çalışmaların benzerinin Sarıçam’da da yapılabileceğini belirtti.

Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve stat projeleriyle ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden destek isteyen Mehmet Gül, dernek olarak eğitim çalışmalarına önem verdiklerini anlattı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise faal olan dernekleri çok önemsediklerini, bu tür derneklere her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Sarıçam’da yapılması planlanan stadın ihalesinin iki ay içinde gerçekleştirilebileceğini açıklayan Aldırmaz, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile ilgili sürecin de sorunsuz devam ettiğini bildirdi.

Aldırmaz, muhtarlar için özel bina projeleri olduğunu, bu binaları yoğun faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları için de düşündüklerini kaydetti.

Sarıçam’ın geleceğinin parlak olduğunu da söyleyen Aldırmaz, “Sarıçam yakın gelecekte çok önemli bir merkez olacak. Yatırımcılara çağrıda bulunuyorum.Sarıçam’a yatırım yaparlarsa ileride kazançlı çıkarlar” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA