Gece Bekçisini Gasp Ettiği İddia Edilen 4 Şüpheli Yakalandı

Eskişehir'de bir parkta gece bekçisini darp ederek üzerinde ki bir miktar parayı gasp ettikleri iddia edilen 4 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çukur Çarşı Çay Bahçesi'nde görevli bir gece bekçisinin darp edildiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Görevliler parkta yaptıkları araştırmada çay bahçesinde gece bekçiliği yapan İbrahim K.'nın (61) 3-4 kişi tarafından başından darp edilerek üzerindeki 480 TL para ile çay ocağına ait yazar kasanın alındığını belirledi. Polis daha sonra Aydın Arat Parkı'na götürülen kasanın açılarak içindeki 770 TL paranın alındıktan sonra Porsuk Çayı'na atıldığını tesbit etti.

Ekipler görgü tanıklarının verdiği eşgaller üzerinde yaptıkları çalışmada olayın şüphelileri olduğu belirlenen Mustafa S.Ş. (21), Ömer K.(19), Ömer F.G. (22) ve Asil A.'yı (19) yakalayarak gözaltına aldı. Polis şüphelilerden Mustafa S.Ş.'nin üzerinden 695 TL para ve şüphelilerin olayı gerçekleştirdikleri araçta yaptıkları incelemede ise 22 TL ile çay ocağına ait iki adet el telsizi ele geçirdiler.

Emniyette ki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi .
Kaynak: İHA