Gazi Bulvarı'ndaki Düzenlemeler Tamamlandı

Kepez Belediyesi'nin Gazi Bulvarı'nın Çallı ile Demokrasi kavşakları arasındaki 6 kilometrelik kısmında yürüttüğü çevre düzenlemesinin tamamlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Hal Kavşağı'ndaki törene, Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Tütüncü, törende yaptığı konuşmada Antalya'nın yeşil alan miktarını, halkın kullanabileceği açık sosyal yaşam alanlarını artırmak konusunda gayretlerinin olduğunu söyledi.

Şehirdeki atıl alanları yeşil alan düzenlemesiyle halkın kullanımına açtıklarına değinen Tütüncü, Gazi Bulvarı'nın, Antalya'nın en önemli transit geçiş güzergahlarından ve protokol yollarından biri olduğunu vurguladı.

Çevre yollarının etrafının güzel olmasının, şehrin geneliyle ilgili kanaatin oluşmasına katkı sağladığına dikkati çeken Tütüncü, şöyle konuştu:

''Her gün otomobilleriyle ve toplu taşıma araçlarıyla bulvardan transit geçen binlerce kişi, sağ ve sol taraftaki düzenlemelere bakarak bu şehir hakkında kanaat sahibi oluyorlar. Aslında çevre yolları kentin vitrinidir. Biz de istedik ki Antalya'nın vitrini çok düzgün ve güzel olsun.''

Tütüncü, çalışma kapsamında 4 havuzu, bitki ve çiçek bahçeleri ile yeşil alan düzenlemesinin yapıldığını bildirildi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Özyiğit, Başkan Tütüncü ve protokol üyeleri, çevre düzenlenmesi yapılan çalışmayı hizmete açtı.

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA