Cumhuriyet Halk Partisi’ne Ziyaretler Sürüyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şubesi ve Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne Ziyaretler Sürüyor
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, 2. Başkan Süleyman Özdemir ve yönetim kurulu üyesi Osman Parlak, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Sadık Atila’yı ziyaret etti.

Ziyarette AKP’nin Suriye Politikası ve terör olayları konuşuldu. Başkan Ali Yavuz, “Türkiye’de tanınan ünlü halk ozanlarımızdan Neşet Ertaş vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş salığı diliyoruz. Neşet Ertaş da ülkemizde yetişmiş tanınmış bir sanatçımızdır. Elbette onunla da ilgili yayınlar yapılması gerekiyor. Fakat bu vatan için canını vermiş, bedel ödeyen şehitlerimizin haberi 30 saniye ile 1 dakika arasında verilirken Neşet Ertaş’ın haberi saatlerce verilip geçmişinin anlatılması, babasının hayatının anlatılması televizyonlarımızda yer bulurken, bu vatan için bedel ödeyen kahramanlarımızın ve bu terör örgütü canilerinin nasıl bitirmesi gerektiği konusunda haberinin yapılmadığını gördük.” ifadelerini kullandı.

İ l Başkanı Sadık Atilla da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Vatan ve şehit üzerinden siyaset yapılamaz fakat siyasi otorite artık kanayan yarayı durdurmalıdır. Tüm siyasi partiler bir araya gelerek çözümü sunmalıdır. 30 yıldır bu konunun çözülmesi gerekmekteydi. Sivil toplum örgütleri ve siyasi otoriteler bir araya gelip terör sorununu acilen sonlandırmalıdır. ” dedi.

Atila, Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine destekleri olacağını ifade etti.

Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi ziyaret etti.

Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi ziyaret etti. Ziyarette konuşan İl Başkanı Sadık Atila, Kendisinin de bir Yozgatlı olduğuna vurgu yaparak, her zaman Yozgatlıların destekçisi olduklarını söyledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç, il kongresi sonucu il başkanlığı görevine seçilen Başkan Atila ve ekibine başarılar diledi.

İl Başkanı Sadık Atila ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dernek Başkanı Erkılıç ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Atila "Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler Yozgat'ı ve Yozgatlıları seviyoruz ve her zaman elimizden gelen her konuda sizlerin yanındayız. Her zaman sizler ile koordinasyonlu bir şekilde çalışmaya da devam edeceğiz." dedi .
Kaynak: İHA