''Çanakkale Çocukları'' İzleyicinin Beğenisine Sunulacak

Başkent sinemalarında bu hafta 5 film sinemaseverlerle buluşacak.

Korku ve gerilimin dramla harmanlandığı ''Rec 3: Diriliş'' beyaz perdeye gelecek. Düğün günlerinde misafirlerin ne olduğu anlaşılmayan bir hastalığın belirtilerini göstermeye başlamasıyla gelin ve damat daha şaşkınlıklarını üzerlerinden atamadan kendilerini bir kabusun içinde bulur. Hayatlarının en mutlu günü en korkunç gününe dönüşür. Yönetmenliğini Paco Plaza, senaryosu da Luiso Alejandro Berdejo'ya ait filmin başrollerini Leticia Dolera ve Diego Martin paylaşıyor.

''Çanakkale Çocukları'' izleyicinin beğenisine sunulacak. Çanakkale Savaşı'nda yaşanan trajediye yeni bir açıdan bakan yönetmen Sinan Çetin filminde, karşılıklı iki tarafın bakış açısını gözler önüne seriyor. Sinan Çetin imzalı yapımda Haluk Bilginer, Oktay Kaynarca, Wilma Elles, Cemo Çetin, Yavuz Bingöl gibi isimler rol alıyor. Film iki farklı cephede savaşan iki askerin ve bir annenin, zamana karşı verdikleri ölüm kalım savaşını, bu savaşın en karanlık anlarında duygusal ve yürek sızlatan öykülerini perdeye aktarıyor.

Komedi filmi ''N'apcaz Şimdi'' sinemalara gelecek. Yapımcılığını Özge ve Özgür Özberk kardeşlerin üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda da Özgür Özberk otururken filmin başrollerini Ufuk Özkan, Özge Özberk ve Ebru Kocaağa paylaşıyor.

Woody Allen, Avrupa turunun Roma durağı olan ''Roma'ya Sevgilerle''de, İtalya'da bir grup Amerikalı ve İtalyan'ın başlarından geçen romantik anlar ve maceralar konu ediliyor. Alec Baldwin, Ornella Muti, Penolope Cruz, Jesse Eisenberg, Alisson Pill gibi oyuncuların bir araya geldiği film, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Aksiyon bilim kurgu ''Yargıç Dredd'', izleyicinin karşısına çıkacak. Pete Travis'in yönettiği filmin senaryosu Carlos Ezquerra, John Wagner ve Alex Garland'a ait. Filmin başrollerini ise Karl Urban, Olivia Thirlby ve Lena Headey paylaşıyor.

-Sinemalar-

Metropol: ''Çanakkale Çocukları'', ''Resident Evil 5: İntikam'', ''Toprağın Çocukları'', ''Ayı Teddy'', ''Rec 3: Diriliş'', ''N'apcaz Şimdi'', ''Araf'', ''Dabbe: Bir Cin Vak'ası''.

Optimum: ''Yargıç Dredd'', ''Resident Evil 5: İntikam'', ''İlk ve Son Aşkım'', ''Vur ve Kaç'', ''Cehennem Melekleri'', ''Araf'', ''Çanakkale Çocukları'', ''Cesur'', ''N'apcaz Şimdi'', ''Sır'', ''Dabbe: Bir Cin Vak'ası''.

Kızılay Büyülü Fener : ''Çanakkale Çocukları'', ''Yargıç Dredd'', ''Roma'ya Sevgilerle'', ''Rec 3 :Diriliş'', ''N'apcaz Şimdi'', ''Araf'', ''Aşkın Ömrü 3 Yıldır'', ''Ayı Teddy'', ''Tehlikeli Takip'', ''Toprağın Çocukları'', ''Resident Evil''.

Bahçelievler Büyülü Fener : ''Çanakkale Çocukları'', ''Toprağın Çocukları'', ''Araf'', ''Aşkın Ömrü 3 Yıldır'', ''Resident Evil''.

Muhabir: Şenay Ünal

Yayıncı: Selçuk Aval
Kaynak: AA