Sakızoğlu Grup'tan, Altın Portakal'a ''Ferrari'' Desteği

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin resmi sponsoru Sakızoğlu Grup, ünlü konuklara ''Ferrari'' tahsis edileceğini bildirdi.

Altın Portakal Film Festivali'nin resmi sponsoru Sakızoğlu Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakızoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ''Türk sinemasını kucaklayan, yüzünü uluslararası arenaya dönen, Türkiye'nin en uzun soluklu film festivali'' olarak nitelediği Altın Portakal Film Festivali'ne destek sunmaktan onur duyduklarını belirtti.

Sakızoğlu, Altın Portakal'a sundukları maddi desteğin yanında, araba tutkunlarının hayallerini süsleyen 2013 model Ferrari'lerin, Altın Portakal'ın bu yılki ünlü konukları için tahsis edileceğini ifade ederek, sanatçıları kortej geçişinde lüks Ferrari'lerden halkı selamlarken görmeyi çok arzu ettiğini kaydetti.

Altın Portakal'ın kent kültürüne kazandırdığı artı değeri övgüye değer bulduklarını vurgulayan Sakızoğlu, ticaret ve sanayi kuruluşlarını, Antalyalı iş adamlarını, Türkiye'nin en önemli ve en büyük kültür sanat organizasyonu Altın Portakal'a katkı sunmaya davet etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı işbirliğiyle düzenlenen 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, 6-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA