Başkan Yılmaz, Atakum'da Mahalleleri Gezdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde 6 mahalle ve 1 köy muhtarı ile mahalleleri gezerek sorunlarla ilgili yerinde incelemeler yaptı.

Başkan Yılmaz, Atakum'da Mahalleleri Gezdi
Atakum ilçesi sınırlarında bulunan Çobanözü Mahallesi Muhtarı Sefer Ali Az, İstiklal Mahallesi Muhtarı Mustafa Tonya, Mevlana Mahallesi Muhtarı Ersin Yazgan, Körfez Mahallesi Muhtarı Dursun Ali Kaptan, Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz, Büyükkolpınar Mahallesi Muhtarı Ali Akakça ve Kulacadağ Köyü Muhtarı Bekir Abaza ile buluşan Başkan Yılmaz, muhtarlarla birlikte mahalleleri gezdi ve muhtarlardan mahalleri ile ilgili bilgi alarak yaşanılan sorunları dinledi.

Muhtarların yaşadıkları sorunları ve kentin yöneticisi olarak kendisine aktarmak istediklerini birebir yerinde görüp aktarmalarının çok faydalı olduğunu dile getiren Yılmaz; “Özellikle yaşadıkları çevrenin öne çıkan önemli sorunlarını görme ve inceleme şansı buldum. Bu inceleme ve tespitlerim sonucunda yapılması zorunlu ve gerekli olan müdahalelerle ilgili çalışma arkadaşlarımı talimatlandırdım. Bu gezilerin faydalı olduğu görülüyor. Bu nedenle devam ettirmeyi düşünüyorum” dedi.

Gerçekleştirilen gezide Başkan Yılmaz ve muhtarlara, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt da eşlik etti .
Kaynak: İHA