Emniyet Müdürü Seyhan’dan Veda Ziyaretleri
Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (SESOB) veda ziyaretinde bulundu.

Bu hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu, kendisinden sonra gelecek olan arkadaşının da bu bayrağı daha ileriye taşımak için gayret göstereceğine inandığını vurgulayan Seyhan, “Meslek hayatım içerisinde Sivas’ta en güzel günlerimi geçirdim. Görev yaptığım süre içerisinde adaletin tescilinde, insan sevgisinde ve hukuk kuralları çerçevesinde görevlerimizi ifa etmeye çalıştık. Görev sürem boyunca kanunlar çerçevesinde esnaf teşkilatı ile de her zaman uyum içerisinde çalıştım. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı bu tarihi kentte görev yapmaktan çok mutluyum. Sivas’ı ve Sivaslıları da unutmayacağım.” dedi.
SESOB Başkanı Beşir Köksal ise, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan’ın gerek teşkilatına gerekse de halkına güzel hizmetlerde bulunmaya gayret gösterdiğini belirterek, “Emniyet müdürümüz ve ekibinin gayretli çalışmaları sayesinde emniyetli ve huzurlu bir şekilde işyerlerimizi açtık. Emniyet müdürümüz görev süresince teşkilatımızla yakında ilgilendi. Esnafımızın sorunlarının çözümünde büyük katkı ve destekleri olmuştur. İlimizin huzur ve asayişi için de büyük gayret göstermiştir. Şahsım ve teşkilatım adına müdürümüzün ilimizden ayrılmasından dolayı üzüntülü olduğumu ifade etmek istiyorum. Sivas halkı, esnaf ve sanatkarlara ve teşkilatımıza vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum.” diye konuştu.
SESOB Başkanı Beşir Köksal, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan’a yaptığı çalışmalardan ve hizmetlerden dolayı plaket takdim etti .
