Ressam Bünyamin Kara, Belgesel Çekimlerini Tamamladı

Ordu'nun doğal, kültürel güzelliklerinin iki yıldır çekimini yapan Ressam Bünyamin Kara, belgesel çekiminin son ayağını Kabadüz ilçesinde tamamladı.

Ressam Bünyamin Kara, Belgesel Çekimlerini Tamamladı
Tüm ilçeleri dolaşan ve Son olarak Kabadüz ilçesine gelen ressam Bünyamin Kara, belgesel çekimlerinin yılbaşına kadar kurgu ve montajının tamamlanacağını söyledi.

Fotoğraf ve görüntüleri aynı anda sergileyeceğini ifade eden Kara, "Ordu ve ilçelerin tanıtımına önemli katkı sağlayacağına inandığım belgesel çekimini tamamladım. Yılbaşına kadar çok özel bir durum olmasa montaj ve kurgusu tamamlanacak. Yaklaşık iki yıl süren belgesel çekimi yerel ve ulusal televizyon kanallarında 4 bölüm 90 dakika olarak yayınlanacak" dedi.

Kara, Özel Meditech Hastanesi'nin Sanat Danışmanı olduğunu belirterek şunları kaydetti: “Hastanemizde resimleri ve görüntüleri sergiliyor, yaşadığımız yerin güzelliklerini insanlarla paylaşıyoruz. Sona yaklaştığım belgesel çekimlerinde Kabadüz ilçesine geniş yer vereceğim. Buranın kültür ve doğası diğerlerinden çok farklı. Özellikle Kale Boynu Obası ve Geçilmez Kanyonu beni çok etkiledi. Oraların ayrıca tablosunu yapmak istiyorum. Çambaşı yaylasında sanatçı için bir serginin açılabileceği her şey var. Sadece Kabadüz’le ilgili Ordu ve İstanbul’da sergi açmayı kesinlikle düşünüyorum. "
Kaynak: İHA