Şehit Polis Sinan Aras İçin Tören Düzenlendi

Küçükçekmece’de geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Sinan Aras için Haliç’te bulunan Motosikletli Polis Timleri Amirliği’nde tören düzenlendi.

Şehit Polis Sinan Aras İçin Tören Düzenlendi
Tören’de Aras’ın ailesi gözyaşlarına boğuldu. Sinan Aras’ın cenazesi törenin ardından memleketi İzmir’e gönderildi. Küçükçekmece’de dün gece geçirdiği trafik kazasında şehit olan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Sinan Aras için tören düzenlendi.

Haliç’teki Motosikletli Polis Timleri Amirliği’nde geçekleştirilen törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, askeri yetkililer, polisler ve şehit polisin yakınları katıldı.

Hüseyin Çapkın yaptığı konuşmada şehit polisin ailesine hitap ederek, “Sizin bir Sinan’ınız vardı. Artık 40 bin Sinan’ını var. Sizler Sinan’ın bize emanetisiniz. Sizi asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

Törende, şehit polisin eşi Sevda Aras ile anne Selvi Aras gözyaşlarına boğuldu. Sağlık ekipleri sık sık acılı anne ve eşe müdahale etti. Törenin ardından omuzlara alınan Sinan Aras’ın Türk Bayrağına sarılı tabutu cenaze aracına koyuldu. Şehit polis Sinan Aras’ın cenazesi toprağa verileceği memleketi İzmir’e gönderildi.