Atso'da Sağlık Turizmi Teşvikleriyle İlgili Toplantı Düzenlenecek

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasınca Ekonomi Bakanlığı'nın sağlık turizmini teşvik etmek için çıkardığı tebliğ hakkında bilgilendirme toplantısının yapılacağı bildirildi.

ATSO Başkan Yardımcısı Adnan Vücudi Özen, yaptığı yazılı açıklamada, ATSO'nun turizmi çeşitlendirerek 12 aya yaymak ve Antalya'yı sağlık turizminde marka haline getirmek için 2010 yılında başlattığı çalışmaların ''Antalya Sağlık Turizmi Platformu''nun kurulmasıyla yeni bir ivme kazandığını vurguladı.

Çalışmalar kapsamında Ekonomi Bakanlığı Serbest Bölgeler Yurt Dışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü'nden Mete Özbalaban'ın katılımıyla ''Sağlık Turizmi Teşvikleri Tebliği'' konulu bilgilendirme toplantısı yapılacağını bildiren Özen, şunları kaydetti:

''19 Eylül Çarşamba günü 14.30 ile 17.00 saatleri arasında ATSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantıda Antalya'daki sektör temsilcilerine Ekonomi Bakanlığı'nın sağlık turizmini teşvik etmek üzere çıkardığı tebliğ hakkında bilgilendirme yapılacak. Sağlık turizminin geliştirmek için büyük önem taşıdığına inandığımız tebliğle ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmak tüm sektör temsilcilerini toplantımıza bekliyoruz.''

Muhabir: Murat Yolcu

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA