Girdiği Bunalım Sonucu Yaşadığı Evin Camlarını Kırdı

Askerde geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi gören genç, girdiği bunalım sonucu yaşadığı evin camlarını kırdı.

Karşıkaya Mahallesi Döner 2. Sokak'ta ailesi ile 3 katlı evde yaşayan Hakan Demir , henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu evin balkonuna çıktı.

Evin camlarını kırarak yoldan geçen vatandaşların üzerine atan Demir, kendisinini sakinleştirmeye çalışan yakınlarına da ellerindeki camla saldırdı.

Olayın güvenlik güçlerine haber verilmesi üzerine eve giden polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine de saldıran genç, balkonda bulanan kömür sobasını da ekiplere atmakla tehdit etti.

Yaklaşık iki saat süresince etrafa tehditler savuran Demir, evde bulunan yakınlarının müdahalesiyle karga tulumba içeri alındı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı iğne ile sakinleştirilen genç, kelepçeyle sedyeye bağlanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Demir'in ağabeyi Ekrem Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin iki yıl önce gittiği askerde geçirdiği rahatsızlık sonucu psikolojisinin bozulduğunu belirterek, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ndeki doktorlar gözetiminde tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Kardeşinin sürekli sakinleştirici ilaç kullandığını vurgulayan Demir, kardeşinin tedavisi için yetkililerden yardım istedi.

Muhabir: Özkan Bilgin

Yayıncı: Levent Harman
Kaynak: AA