Bakan Kılıç'la Yaptığı Sohbetle Adını Duyuran Selahi, Ankara'yı Gezdi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın, Marmaris’te esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı 11 yaşındaki Selahi Varol ile babası Ahmet Varol'un Ankara turu devam ediyor.

Bakan Kılıç'la Yaptığı Sohbetle Adını Duyuran Selahi, Ankara'yı Gezdi
Bakan Kılıç'ın özel davetiyle Ankara'ya gelen ve dün de bakanın makamında ağırladığı Selahi Varol, cesareti ve kendinden emin tavırları ile Türkiye’yi kendisine hayran bırakmıştı.

Marmarisli Selahi, bugün ise Başkent turuna çıktı. Bakan Kılıç'ın talimatı ile Ankara'daki tarihi ve turistik yerleri gezen Selahi kendisini tanıyanları da gülmekten kırıp geçirdi.Bakan Kılıç tarafından makamında ağırlandıktan sonra Ankara turuna çıkan Selahi ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundu ve dua etti. Selahi’nin bir sonraki durağı Taceddin Sultan Camii ve Dergahı oldu. Camii’nin hemen yanında bulunan Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’mızı yazdığı ve bugün müze haline gelen Mehmet Akif Kültür Evi’ni gezdi.Selahi’ nin Ankara macerasında en mutlu olduğu anlar kuşkusuz Gençlik Parkı’nda geçirdiği saatlerdi. 11 yaşındaki Selahi yaşına uygun olan tüm lunapark araçlarına bindi. 2 tur bindiği çarpışan otomobillerde Selahi’nin sevinci görülmeye değerdi.

Gençlik Parkı’nda Selahi kadar eğlenen bir isim daha vardı. Selahi’ye Ankara ziyaretinde refakat eden babası Ahmet Varol