Vali, Tso’ya Veda Ziyareti Gerçekleştirdi

Valiler kararnamesi ile Ankara’ya atanan Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz'ü ziyaret etti.

Vali, Tso’ya Veda Ziyareti Gerçekleştirdi
Veda ziyaretlerini sürdüren Vali İsa Küçük, Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, TSO yönetim kurulu üyeleri ve TSO Kadın Grişimciler Grubu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Küçük, “Burada kaldığım süre içerisinde kardeşliklerimiz oluştu. Gönülden ırak olmasak da gözden ıraklaşıyoruz. Ben Bartın’da uzun bir süre görev yaptım. Doğdum şehir Konya’dan Sonra en uzun yaşadığım şehir Bartın’dır. O bakımdan Bartınlıların ve Bartın’ımızın bizlerde özel bir yeri, anlamı vardır. TSO olarak hem birinci dönemde, hem ikinci dönemde bütün yönetim kurulu üyelerimiz burada yaptığımız çalışmalarda destek olduk. Gerek sorunların tespitinde, gerekse çözümüne ortak olduğumuz TSO ve ilaveten kadın girişimciler grubuna teşekkür ederim. Belki fark etmişsinizdir, bizim yönetim tarzı olarak en çok hayata geçirmek istediğimiz hususlardan birisi hem sorunların tespitinde, hem de çözümlere herkesi ortak etmektir. Çözümlerde sizlerin fikirlerini, maddi manevi imkanlarınızı çözümlerde beraber bütünleştirmek olmuştur. Bunu da Bartın’da çok güzel yaptık. Bu fizikken ayrılmadır. Yine gönüllerimiz hep beraber olacaktır. Yine Ankara’ya geldiğinizde lütfen haber edin” dedi.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz ise, Bartın'ın LYS sınavlarındaki başarısında bile Vali Küçük'ün büyük payı olduğunu ifade etti.

Toksöz. "Valimizin Bartın’da yaptıkları ile her zaman kalbimizde olacak. Son başarısı olarak gördüğümüz, LYS'de Türkiye birincisi olan ilimizi tanıttı. Ben bu konudan ötürü sayın valimizi tebrik ediyorum. Sayın Valimiz ile çok büyük çalışmalar yaptık. Bütün kurum ve kuruluşlara kardeş okullar projesi noktasında eğitime katkı verdik. İlimizin bütün başarılarında Sayın Valimizin ismi önde geliyor. Valimizle beraber çalışmalarımız noktasında her türlü sanayi, yatırım, birlik ve beraberlik içinde her zaman hareket ettiğimizi ifade etmek istiyorum. Sanayileşme noktasında eğer bugün Türkiye’de ki ihracatta 135 Milyar Dolar’a ulaşmışsak, Valimiz İsa Küçük'ün sayesindedir. Sizin başarılarınızı her zaman anacağız. Bundan Sonra ki yaşamınızda Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizlere başarılar diliyoruz” dedi.

Bartın TSO Başkanı İsmail Toksöz, ziyaret anısına Bartın Valisi İsa Küçük'e çeşitli hediyeler verdi .
Kaynak: İHA