Chp İl Başkanı, Muharrem İnce’ye Destek Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Av. Mehmet Gökdağ, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkında ‘görevi ihmal’ gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmasını desteklediklerini açıkladı.

Chp İl Başkanı, Muharrem İnce’ye Destek Verdi
CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Grup Başkanvekili İnce’nin açıklamalarına katıldığını dile getirdi. Gökdağ, "O genel merkezin kararıdır. Gelişmeleri hep birlikte izliyoruz. Muharrem İnce Bey'in her zaman arkasındayız. Verdiği soru önergesinin de yaptığı açıklamasının da arkasındayız. Bizim parti sözcümüz, grup başkanvekilimiz, milletvekilimiz Muharrem İnce’nin açıklamalarına katılıyoruz” ifadelerini kullandı.

"AKAN KANIN DURMASINI İSTİYORUZ"

Başkan Gökdağ, Son günlerde artan terör saldırıları hakkında da konuştu.

"Artık analar ağlamasın, barış ve huzur gelsin" diyen Başkan Gökdağ, şöyle devam etti: "CHP olarak genel merkezimiz de, Gaziantep örgütlerimiz de, milletvekillerimiz de akan kanın durmasını istiyor. Annelerin artık ağlamamasını istiyoruz. Bölgeye barış ve huzur gelmesini istiyoruz. Bütün söylemler buna yöneliktir, tüm çalışmalar buna yöneliktir. Bizim uluslararası ilişkiler bakımından komşu ilişkilerimiz bakımından siyasetimiz, yolumuz belli. Biz 'yurtta barış, cihanda barış' diyen bir siyasi partiyiz. Her şeyin barışa yönelik olmasını diliyoruz. Her şeyin bölgeye huzur getirmesini diliyoruz. Bütün çalışmaların bölgedeki huzur ve kardeşliği arttırmasını diliyoruz.”
Kaynak: İHA