AK Parti Safranbolu Teşkilatı’ndan İftar

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

AK Parti Safranbolu Teşkilatı’ndan İftar
Safranbolu Belediyesi Havuzlu Bahçe’de düzenlenen iftar programına; TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, kısa bir süre önce özel bir televizyon kanalında yapılan Survivor adlı yarışmada birinci olan Karabüklü Nihat Altınkaya, AK Parti Safranbolu İlçe yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

Dualarla başlayan iftarın ardından bir konuşma yapan Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Ramazan ayı süresince teşkilatların düzenledikleri etkinlklerle mutlu olduklarını belirtti.

Ramazan ayının erdemlerinden ve öneminden bahseden Kahveci, bu mübarek ayda Safranbolu’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, yapılan etkinliklerden ötürü Başkan Aksoy’u tebrik etti.

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin de, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Şu mübarek aydan alınacak o kadar dersler var ki buradan alacağımız derslerle hem bireysel olarak, hem de toplumsal olarak istikametimizi çok düzgün hale getirebiliriz. Oruç ibadetinden alabileceğimiz en önemli ders sabır dersidir. Oruç ibadetinden alacağımız en önemli ders disiplin dersidir. Şu mübarek aydan alacağımız ikinci bir ders ise toplumsal yardımlaşma ve dayanışma dersidir. Mübarek ay geldiğinde aynı anda hayır hasenat kapıları açılıveriyor” dedi.

Safranbolu Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yaptığı gıda yarımlarından da bahseden Şahin, her gün verilen iftarların haricinde 180’e yakın aileye yardım edilirken, bunun yanında meydana kurulan iftar çadırında da ayrıca iftar yapılmakta olduğunu söyledi.

Şahin, Ramazan ayının dostluğu ve birlikteliği de pekiştirdiğini, bu nedenle de son derece mutlu olduğunu belirterek, yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a teşekkür etti .
Kaynak: İHA