Ak Parti İl Teşkilatı, Yıldız Beldesinde İftar Yemeğine Katıldı

AK Parti Sivas İl yöneticileri, Yıldız Beldesi Belediye Başkanlığı'nca verilen iftar yemeğine katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Yıldız Belediyesi'nin düzenlediği iftar yemeğine AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, İl Başkanı Burhanettin Kuru, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Yıldız Beldesi Belediye Başkanı Mahmut Aktaş, parti yöneticileri, köy başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Yemekte konuşan milletvekili Bilgin, daha iyi yarınlar hazırlamak için çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''İnsanı yaşat ki devleti yaşasın anlayışıyla hizmetler yapıyoruz. Bunun temelinde de eğitim vardır. Sadece Sivas'ta değil Türkiye'nin dört bir yanında eğitime büyük önem veriyoruz. Hükümet olarak gerek fiziki altyapı konularında gerekse okulların, üniversitelerin açılması noktasında büyük bir çabamız ve çalışmamız var. AK Parti öncesi Türkiye'de üniversite sayısı belliydi, bugün üniversitesi olmayan il kalmadı. Anadolu insanının, bizim gençliğin önü açılsın diye her şehre üniversite yaptık.''

AK Parti İl Başkanı Kuru ise Sivas'ta olduğu gibi Merakum bölgesindeki beldelere ve köylere hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, AK Parti olarak hiçbir bölge ayrımı yapmadan çalıştıklarını ifade etti.

Yıldız Belediye Başkanı Mahmut Aktaş ise beldeye yapılan lise için ve Yıldız Dağı Kayak Merkezi'ne verdikleri destekten dolayı Bilgin ve Kuru'ya teşekkür etti.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Yayıncı: Ahmet Ekici
Kaynak: AA