Ak Parti Aydın Milletvekili Kılınç Söke'de İş Adamlarının Sorunlarını Dinledi

Söke’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç törenlerin ardından belirlenen ziyaret programını gerçekleştirdi.

Ak Parti Aydın Milletvekili Kılınç Söke'de İş Adamlarının Sorunlarını Dinledi
Milletvekili Kılınç beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Namık Yıldırım, Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz, Sazlı Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir, ilçe yöneticileri, belde başkanları ile birlikte yatırımcı kuruluşlar ve iş adamlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Söke’de Güneş Enerjisi Sistemleri Yaksan, Tarım Makinaları İmalatçısı İlgi Tarım, Seramik Fabrikası Yüksel Seramik, Davaz İplik Fabrikası ve Sibaş’ı ziyaret eden Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, iş adamları ve yöneticilerden üretim ile ilgili sorunlarını dinledi.

Söke ziyaretlerini değerlendiren Ak Parti Ali Gültekin Kılınç; “Meclisin tatile girmesiyle Aydın genelinde birçok belde ve köylerimizi ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlemiştik. Son gelişimizde de Ramazan ayı olması nedeniyle Söke’deki ziyaretlerimizde bazı kuruluşlarımızı ziyaret etmemize zaman kalmamıştı. Bu gün yarım kalan ziyaretlerimizi gerçekleştirmeyi arzu ettik” dedi.

Kaynak: İHA