AK Parti Antalya Milletvekili Çavuşoğlu'nun İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Antalya Milletvekili ve eski Avrupa Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Korkuteli’ne bağlı beldeleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Çavuşoğlu vatandaşla sohbetinde, "Biz Yörük çocuğuyuz. Koyun ve keçi güder. Avrupayı da yönetiriz" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Çavuşoğlu'nun İlçe Ziyaretleri Devam Ediyor
Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu ve ilçe teşkilatı ile birlikte ilk olarak Yelten beldesine giden Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, 6 beldeyi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında bir vatandaşın, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adınız geçiyor" sözüne Çavuşoğlu, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismim söyleniyor olabilir. Ben hiçbir yerde aday olacağım demedim. İllaki belediye başkanı olacağız diye bir şey yok. Ülkemize, büyükelçi olarak da hizmet edebiliriz. Aslen ben ülkemi dış ülkelerde temsil etmekten gurur duyuyor ve bunu istiyorum. Biz Yörük çocuğuyuz. Koyun ve keçi güder. Avrupa'yı da yönetiriz" dedi.

AK Parti’de 3. dönem hizmetinin devam ettiğini söyleyen Çavuşoğlu, tüzüğe göre bundan sonra devam etme şansının olmadığını, önümüzdeki dönem istese de aday olamayacağını belirtti.

Yelten Beldesinde tarımsal kalkınma kooperatifi ile süt üreticileri birliğini ziyaret eden Çavuşoğlu, çiftçilerin kalkınması için hükümetin gereken desteği sağladığını ve bu konuda hükumet olarak her zaman çiftçilerin yanında olduklarını belirtti

Yeşilyayla beldesinde köy kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet eden Çavuşoğlu, vatandaşların elektrik konusundaki şikayeti üzerine bir seferberlik ilan ettiklerini kaydetti.

Antalya bölgesinde elektriği güçlendirmek için 20 milyon TL bütçe ayrıldığını ifade eden Çavuşoğlu, köylere ve beldelerde trafo güçlendirmesi yapılacağını söyledi

Çavuşoğlu ve beraberindekiler daha sonra Çomaklı, Bozova, Büyükköy ve Küçükköy beldelerini ziyaret etti .
Kaynak: İHA