Olimpik Yüzme Havuzu Vatandaşların İlgi Odağı Oldu

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Yüzme Havuzu vatandaşların ilgi odağı oldu.

Olimpik Yüzme Havuzu Vatandaşların İlgi Odağı Oldu
Hafta içinde Yaz Spor Okulları ile kulüplerin yüzme kursları ve akşamları halk seanslarıyla hizmet veren Yüzme Havuzuna gelenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Hafta içi ve hafta Sonu olmak üzere iftardan Sonra kapılarını halka açan Olimpik Yüzme Havuzu’na, vatandaşlar akın ediyor. Günün yorgunluğunu havuz keyfi yaparak atan vatandaşlar, yüzme keyfini iftardan Sonra yaşıyor.

Halk seanslarına ilginin yoğun olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Metin Özen, “Havuz haftanın 7 günü açıktır. Erkek seanslarında akşam saat 21.30 ile 23.30 saatleri arasında hizmet veriyoruz." dedi.

Özen, yüzme havuzunun her kesime hizmet verdiğini belirterek, bu yıl yaz spor okulları, yüzme kulüpleri ve halk seanslarıyla birlikte havuzun yüzme severlerle dolup taştığını söyledi.

Özen “Havuzumuzun kapıları hafta içinde 08.00’de açılıyor. 16.00’a kadar Yaz Spor Okullarına ve Yüzme Kurslarına hizmet veriyor. Akşam ise havuzumuz halkımıza hizmet veriyor. Ramazan ayı öncesinde en Son seans 20.00 da biterken ramazan ayı ile birlikte erkek seansımızı 23.30 da Sonlandırıyoruz." dedi.

Kaynak: İHA