CHP İl Başkanı Gökdağ, Belediye Başkanı Tahmazoğlu'nu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na iadeyi ziyarette bulundu.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Şahinbey Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Mehmet Gökdağ'ın yanı sıra CHP yönetim kurulu üyeleri ve Şahinbey Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri de katıldı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ziyarette, demokrasilerde iktidar ve muhalefetin varlığına dikkati çekerek, ''Biz sizleri muhalefet olarak görmüyoruz. Bu memlekette yaşıyorsak, hepimizin sağlayacağı katkıyı önemsiyorum'' dedi.

Belediye meclisinde aldıkları kararlarda CHP'li meclis üyelerinin olumlu katkılar sağladıklarını hatırlatan Tahmazoğlu, amaçlarının Gaziantep'in ve Şahinbey'in daha güzel olması ve insanların daha mutlu ve müreffeh bir hayat yaşaması olduğunu vurguladı.

Tahmazoğlu, görüşlere açık olduklarını ve olumlu teklifleri değerlendirdiklerini kaydetti.

CHP Gaziantep İl Başkanı Gökdağ da Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun daha önce kendisine ''hayırlı olsun'' ziyaretinde bulunduğunu ve kendilerinin de iadeyi ziyarette bulunduklarını ifade etti.

Gökdağ, ziyaret vesilesiyle ilçe genelinde tespit ettikleri sorunları paylaştıklarını belirterek, ''Yaşanılabilir bir Türkiye ve yaşanılabilir Gaziantep için tüm kurumlarla sağlıklı ve olumlu işbirliğine hazır olduğumuzu belirtiyorum. Şahinbey ilçesinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum sizlere teşekkür ediyoruz'' düşüncelerini aktardı.

Muhabir: Adem Yılmaz

Yayıncı: Sevil Çelik
Kaynak: AA