Başkan Tahmazoğlu’na CHP İl Başkanlığı'ndan İade-i Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Tahmazoğlu’na CHP İl Başkanlığı'ndan İade-i Ziyaret
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun daha önce “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunduğu CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ iade-i ziyarette bulundu. Şahinbey Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Şahinbey Belediyesi CHP’li Meclis üyeleri de katıldı.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Gökdağ, Tahmazoğlu’nun daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu ve kendilerinin de iade-i ziyarette bulunduklarını söyledi.

Gökdağ, bu ziyaret vesilesi ile kendileri tarafından kentte tespit edilen sorunları paylaşacaklarını belirterek, “Daha yaşanılabilir bir Türkiye ve özel olarak ta daha yaşanılabilir Bir Gaziantep için tüm kurumlarla sağlıklı ve olumlu işbirliğine hazır olduğumuzu belirtiyoruz. Şahinbey ilçesinde yapılan çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tahmazoğlu, “Demokrasilerde iktidar ve muhalefet vardır. Biz sizleri muhalefet olarak ta görmüyoruz. Bu memlekette yaşıyorsak, hepimizin bu memlekete ne katkı sağlayacağı önemlidir. Belediye meclisimizde aldığımız kararlarımızda CHP’li meclis üyelerimizin olumlu katkılarını gördük. Amacımız tek Gaziantep’imizin ve Şahinbey’imizin daha güzel olması. İnsanlarımızın daha mutlu ve müreffeh bir hayat yaşaması, bu noktada bizler görüşlere açığız. Olumlu teklifleri değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın da fikirlerini almak adına Belediyemizin internet sitesinde projelerinizi bizimle paylaşın diye çağrıda bulunuyoruz. Bizlerde yaptığımız çalışmalarda uygulamalarda gördüğümüz eksiklikleri diğer çalışmamızda düzelterek yapıyoruz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu .
Kaynak: İHA