Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Sungur Açıklaması

Yahşihan ilçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, yaptıkları çalışmalarla ilçeyi Kırıkkale'nin en önemli cazibe merkezi haleni getirdiklerini, görevde bulundukları süre içerisinde 12 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Sungur, düzenlediği basın toplantısında, hakkında Kırıkkale Belediye Başkanlığı'na aday olacağı yönünde söylentiler çıkartıldığını belirterek, bunun asılsız olduğunu, bir dönem daha Yahşihan'dan aday olacağını açıkladı.

Sandığa güvendiğini belirten Sungur, şöyle konuştu:

''Yerel seçimler muhtemelen 6 ay öncesine alınacak. Biz seçimin öne alınmasını destekliyoruz. Biz göreve gelirken seçimde 750 oy farkla göreve geldik. O zaman olduğu gibi şimdi de sandığa güveniyorum. Kendimize inandığımız için çalışma yaptık. Biz göreve geldiğimizde Yahşihan sadece tabelası olan bir yerdi. 3,5 yılda yaptığımız çalışmalar, attığımız adımlarla Yahşihan'ı daha iyi bir konuma getirdik. Hemşehrilerimiz hizmeti takdir edecektir. Bir dönem daha Yahşihan'ın bize ihtiyacı var. Belediyenin 136 çalışanı bulunmakta. 240 bin lira aylık maaş ödememiz var. İller Bankası'ndan 130 bin lira gelirimiz var. Fakat işçilerimizin şuana kadar alacağı bulunmuyor. Biz göreve geldiğimizde belediyenin 7 milyon lira borcu vardı biz 4 milyonunu ödedik. Bunun yanında 23 araç aldık ve 12 milyon lira ilçemize yatırım yaptık. Ben attığım her adımın, her imzanın arkasındayım.''

Kaynak: AA