Karakoyunlu Esnafından Tayini Çıkan Kaymakam Çiçekli'ye Plaket

Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesi esnafı, son kararnamesi görev süresi biten Karakoyunlu Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli’ye plaket verdi.

Karakoyunlu Esnafından Tayini Çıkan Kaymakam Çiçekli'ye Plaket
2012 yılı Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Elazığ’ın Kovancık ilçesine atanan Karakoyunlu Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli’ye, Karakoyunlu ilçesi esnafı, ilçelerinde görev yaptı süre içerisinde yaptığı önemli çalışımlardan dolayı plaket verdiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Karakoyunlu İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Arslan, ilçelerine iki yıl hizmet sunan Kaymakam Çiçekli’ye, gençler için yaptırdığı spor sahası, yeni hizmete açılacak olan Karakoyunlu Hükumet Konağı ve bu benzer bir çok projelerden dolayı esnaf adına bir teşekkür mahiyetinden plaket vermeyi uygun gördüklerini belirtti.

Arslan, “Kaymakamımız Çiçekli, bölgemizde 'Projeci kaymakam' olarak bilinir. Kendisini geleceğin valisi olarak görüyoruz. Karakoyunlu, Çiçekli ile kazandı, şimdi yeni görev yeri Kovancık’da kazanma sırasındadır. Bu başarılı çalışmalarını orada da sürdüreceğine inanıyorum. Ben Esengül Çiçekli hanımefendiye yeni görev yerinden üstün başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA