Kazada Kendi Yarasını Unuttu, Nişanlısına Koştu

Kağıthane’de meydana gelen trafik kazasında yaralanan motosiklet sürücüsü kendi yaralarını unuttu, nişanlısına koştu. Yaralı sürücünün nişanlısının elini bir an bile bırakmadığı görüldü.

Kaza, Kağıthane Tünel Sütlüce çıkışında saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 34 TP 2628 plakalı motosikletiyle nişanlısı Eda Eroğlu ile birlikte gezmeye çıkan Aykut Aydoğan tünele girdi.

Tünel çıkışında virajı alamayan genç Aydoğan, bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek yola savruldu. Bu sırada motosikleti kullanan Aykut Aydoğan ile nişanlısı Eda Eroğlu da hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından yaralılara ilk olarak çevredeki vatandaşlar ve bölgeden geçen polis ekipleri müdahale etti.

Sağlık ekiplerinin beklenişi sırasında motosiklet sürücüsü Aydoğan’ın nişanlısını bir an bile yalnız bırakmadığı gözlendi. Nişanlısının elini bırakmayan yaralı Aydoğan, kendi yaralarını unutarak nişanlısıyla sohbet etti. Yaklaşık yarım saat sonra geldiği iddia edilen ambulansa bindirilen Eroğlu, Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü

Öte yandan, görgü şahidi bir vatandaş, kazanın yola dökülen mazottan kaynaklandığını iddia etti.

Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı .
Kaynak: İHA