Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Mataracı Açıklama Yaptı

PTT 1. Lig'in ilk haftasında sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yenen Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Cengiz Mataracı, sezona 3 puan ve moralli başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Mataracı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk maçların her zaman zor olduğunu belirterek, ''Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Oyunun kontrolünü elimize aldığımız ikinci yarıda ise şok bir golle geriye düştük. Ancak oyunu bırakmayarak kazanmayı başardık. Galibiyet golünün Son dakikada gelmesi maçı ne kadar istediğimizi gösteriyor. Sezona 3 puanla ve moralli başladığımız için mutluyuz'' dedi.

Son iki sezonda Süper Lig'in kapısından döndüklerini ifade eden Mataracı, ''Bu sezon aynı hataya düşmek istemiyoruz. Ligin ilk haftasından itibaren kontrolü elimize almak istiyoruz. Sezon Sonunda hüsrana uğramak istemiyoruz. Bunun için şehir olarak kenetlenmek zorundayız. Sezonun en başından birliğimizi sağlarsak, tesisiyle stadıyla her şeyimizle hak ettiğimiz Süper Lig ipini sezon Sonunda göğüsleyeceğimize yürekten inanıyorum'' diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını geçen sezondan kalan ceza nedeniyle kadın ve çocukların izleyebildiğini anımsatan Mataracı, taraftarlardan artık iç saha, dış saha ayırımı yapmadan centilmence takımlarına sahip çıkmalarını ve desteklemelerini istedi.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Tuğba Yardımcı Mısır

Yayıncı: Murat Kaban
Kaynak: AA