Ayvalık Altın Koza Film Festivali’nde

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yapımcılığını ve başrol oyunculuğunu Erkan Cılak, yönetmenliğini ise Nail Pehlivan’ın üstlendiği ‘Traştan Sonra’ adını taşıyan film, Altın Koza Film Festivali’ne seçilmeyi başardı.

Ayvalık Altın Koza Film Festivali’nde
Görüntü yönetmenliğini Emre Erez’in üstlendiği filmin Salı günü Ayvalık Sanat Derneği’ne ait Sanat Fabrikası’nda saat 21.00’de gala gecesinin yapılacağı öğrenilirken, festival için iki amatör film çektikleri öğrenilen ekibin, 2. filminde ise televizyon ve sinema dünyasının yakından tanıdığı Özgül Sağdıç’ın, Ayvalıklı aktör Erkan Cılak’la başrolleri paylaştığı kaydedilirken, Altın Koza’da yarışacak ‘Traştan Sonra’ adını taşıyan filmin festivalde mutlaka derece gireceğine inandığını kaydeden Cılak, 28 Ağustos’ta Ayvalık Sanat Fabrikasında gala gecesini düzenleyeceğimiz 2. filmimiz olan ‘Ölmez Ağacın Gölgesinde’ adını taşıyan filmimizi de her şeyden ve herkesten önce Ayvalık halkının beğenisine sunuyoruz. Bu bağlamda tüm sanatseverlerle, dostlarımızı gala gecemize bekliyoruz” diye konuştu.

Saat 21.00’de aşlayacak olan gala gecesinde, filmin gösteriminin ardından başrol oyuncuları Erkan Cılak, Özgül Sağdıç ve yönetmen Nail Pehlivan ile söyleşi yapılacağı öğrenildi .
Kaynak: İHA